sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Hugo 1vuottaHei, Minä olen Hugo ja täytän tänään yhden vuoden.
Olen siis jo melkoisen iso mies. Vaikkakin Mamma ja Äiti edelleen pitävät minua vauvana ja sanovat minua pikku-herraksi.
Olen elämäni ensimmäisen vuoden aikana oppinut hurjasti taitoja.
Äitini Aino-koira antoi minulle oivat eväät elämää varten ja sitten täällä kotona minulla on kaksi karvaista kaveria jotka ovat minua hoitaneet ja opettaneet koirien tavoille, niin ja onhan noista kaksi jalkaisistakin ollut paljon apua.

Minä olen kova leikkimään, oikeastaan jaksan leikkiä aamusta iltaan. Tuon palloa ja osaan hakea lelun pyynnöstä. Osaan myös leikkiä yksin. Jos alamme leikkimään ystäväni Mörkön kanssa, siitä tulee aina melkein riehumista. Mutta se on kivaa.
Minä rakastan ihmisiä, ne ovat niin ihanan ihmeellisiä. Olen vain kuulema vielä liian raju rakastaja ja siinä minulla on vielä kovasti harjoiteltavaa, etten hyppisi innoissani ihmisiä vasten.
Tykkään antaa pusuja ja istua sylissä, sekä nukkua vieressä. Rakastan myös ruokaa ja osaan tehdä ihan mitä vain kunhan saan herkkuja.
Ulkona viihdyn, siellä kun on käpyjä, keppejä ja lintuja joita ihmetellä. Osaan myös haukkua, murista ja nostaa karvat pystyyn tarvittaessa. 
Autossa matkustaminen on mukavaa ja olen aina valmis uusiin seikkailuihin.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti